Π.Εξ.Σ.Ε. – Πληροφορίες Εκπαίδευσης

Επίπεδο 1: 2ήμερο βιωματικής εκπαίδευσης Π.Εξ.Σ.Ε.

 

Εισηγητές: Δημήτρης Μαρούσος & Κερασιά Μαρούσου

Το Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας [Π.Εξ.Σ.Ε.] είναι έμμεση θεραπεία λόγου για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η θεραπεία εμπλέκει γονείς και παιδί. Ωφέλιμες τροποποιήσεις στο επικοινωνιακό και γλωσσικό περιβάλλον του παιδιού προάγουν το επικοινωνιακό κίνητρο και ενισχύουν τη γλωσσική του ανάπτυξη.

Περισσότερα για το Π.Εξ.Σ.Ε.

 

Το 2ήμερο εργαστήρι

Το διήμερο εργαστήρι βιωματικής εκπαίδευσης στο Π.Εξ.Σ.Ε. απευθύνεται σε κλινικούς που υποστηρίζουν οικογένειες παιδιών με δυσκολίες επικοινωνίας και / ή λόγου (λογοπεδικούς). Επιπλέον αφορά εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους & εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς, δασκάλους, ειδικούς παιδαγωγούς). Το εργαστήριο έχει ιδιαίτερα πρακτικό προσανατολισμό με βιωματικές ασκήσεις και συζητήσεις videos.

Ο αριθμός συμμετεχόντων για το 2ήμερο βιωματικής εκπαίδευσης Π.Εξ.Σ.Ε. είναι περιορισμένος (25 άτομα) και ακολουθείται σειρά προτεραιότητας.

 

Το υποστηρικτικό υλικό – βοήθημα εργαστηρίου

Το Π.Εξ.Σ.Ε. (Μαρούσος & Μαρούσου, 2016) έχει εκδοθεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή www.fylatos.com . Διαθέτει εκτενή θεωρητική υποστήριξη και εγχειρίδιο εφαρμογής με συνοπτικά και αναλυτικά διαγράμματα συνεδρίας και έντυπα υποστήριξης της διερευνητικής διαδικασίας και της θεραπευτικής παρέμβασης. H μελέτη του εγχειριδίου πριν την εκπαίδευση κρίνεται απαραίτητη.

 

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση – Κλινική Επάρκεια Π.Εξ.Σ.Ε.

 

Η ολοκλήρωση των τριών επιπέδων οδηγεί σε πιστοποίηση επάρκειας στο Π.Εξ.Σ.Ε.

 

Εάν έχετε παρακολουθήσει το διήμερο βιωματικής εκπαίδευσης (Επίπεδο 1) και ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στο Επίπεδο 2 και/ή στο Επίπεδο 3 της εκπαίδευσης παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Χιώτη στην γραμματεία του Κέντρου Λόγου ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ.

 


Αρχική Επιστημονική Ομάδα Συμβουλές Επιστημονικό Έργο Επικοινωνία
Δημήτρης Μαρούσος Θεραπευτής Λόγου & Επικοινωνίας Pgdip CCS, M.Sc.SLT, EFS, ECSF-Mentor, SFBTCert, Κέντρο Λόγου ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ
Kερασιά Μαρούσου Γλωσσολόγος S p L D s / D y s l e x i a , Κ έ ν τ ρ ο Λ ό γ ο υ Ε Υ Λ Ε Γ Ε Ι Ν


All rights reserved © Πιστοποιείται η κατοχύρωση λογοτύπων και υλικού Ιστοσελίδας ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ


Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις εκπαιδεύσεις

BOΛΟΣ
Διεύθυνση:
Σπυρίδη 2
Βόλος
2421033320
ΛΑΡΙΣΑ
Διεύθυνση:
Ηρώων Πολυτεχνείου - 28ης Οκτωβρίου (Είσοδος απο Χρ. Σμύρνης 7 - 3ος όροφος)
ΛΑΡΙΣΑ
2410231333